Centrul de Daune

Centrul de Daune este societatea care se ocupa cu consilierea in caz de dauna auto (si non-auto) fiind la dispozitie prin sediul de pe Sos Alba Iulia nr. 120,  zilnic intre orele 9 -18 iar telefonic 24 h / 7 zile pe saptamana.

Practic in orice moment al zilei Centrul de daune poate fi apelat telefonic preluand toate problemele cauzate de catre accidentul produs.

Suna acum: 0755 77 33 88

Un operator iti sta la dispozitie cu mai multe informatii.

Despre Noi

Centrul de Daune Sibiu

Tinand cont de prezenta situatie din piata asigurarilor, instabilitatea in acest domeniu , precum si lipsa de profesionalism a unora din companiile de asigurari din Romania, a luat fiinta in Sibiu primul Centru de Daune venit in sprijinul cetateniilor acestui oras oferind consultanta de specialitate privind deschiderea, instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna.

 

Personalul specializat din cadrul Centrului de Daune este un personal care are o experienta in domeniul daunelor auto de mai bine de 10 ani, oferind astfel clientilor nostrii, solutiile corecte si punctuale in cazul unui eveniment rutier.

Cum te putem ajuta?

In cazul unui accident auto Centrul de Daune Sibiu iti va pune la dispozitie prin personalul calificat si experimentat in acest domeniu toata consultanta necesara , tot ce e de facut este doar sa apelati la numarul de telefon de unde veti fi preluati si indrumati intru solutionarea daunei.

 

Mai exact , adeseori se întâmpla sa ai un accident si nu stii următoarele :
–    Ce documente sunt necesare in cazul unui accident rutier
–    Cand se completează un constat amiabil sau cand e necesara prezentarea la politie
–    Ce se întâmpla daca accidentul rutier s-a soldat cu victime
–    Ce se întâmpla daca unul sau ambele autoturisme sunt nedeplasabile
–    Cum se completează un Constat Amiabil
–    Cine a încălcat normele codului rutier si cum se dispune culpa accidentului
–    Ce trebuie sa faci pentru a-ti putea repara autovehiculul
–    Daca asiguratorul a procedat corect cu constatarea dvstra
–    Daca asiguratorul a evaluat corect dauna dvstra
–    Daca ati fost tergiversat sau amanat in mod abuziv

La toate aceste intrebari Centrul de Daune vine in sprijinul pagubitului, oferind solutiile optime necesare, astfel timpul de rezolvare a dosarelor de dauna sa fie cat mai scurt.

 

Centrul de Daune este societatea care se ocupa cu consilierea in caz de dauna auto (si non-auto) fiind la dispozitie prin sediul de pe Sos Alba Iulia nr. 110,  zilnic intre orele 9 -18 iar telefonic 24 h / 7 zile pe saptamana.

 

Practic in orice moment al zilei Centrul de daune poate fi apelat telefonic preluand toate problemele cauzate de catre accidentul produs. Personalul specializat din cadrul Centrului de daune va asista clientul la deschiderea dosarului la ASIGURATOR, cat si pe tot parcursul dosarului asigurandu-se ca ASIGURATORUL va adopta solutiile tehnice corecte ce se impun la piesele avariate, astfel incat reparatia autoturismului sa fie una calitativa.

 

Centrul de daune de asemenea se va ocupa sa intermedieze relatia cu service-ul reparator drept urmare acesta se va ocupa ca piesele inlocuite sa fie de calitate superioara , iar reparatia sa fie la cel mai inalt nivel fara a fi pusi pe drumuri inutile sau telefoane interminabile.

 

Centrul de daune va pune la dispozitia clientilor autoturisme cu titlul GRATUIT pe toata durata efectuarii reparatiilor in service.

Suna acum: 0755 77 33 88

Un operator iti sta la dispozitie cu mai multe informatii.